nutrix

סלט בורגול ירקות וטופו

רכיבים:
21/4‏ כוסות בורגול, גרוס דק
1/2 כוס מיץ לימון, סחוט טרי
1/2 כוס שמן זית
2 כפיות מלח
100 גרם נטו עגבניות קשות, ללא ליבה
100 גרם נטו תערובת פלפלים צבעוניים
150 גרם נטו תערובת בצל סגול וירקות
חבילת טופו
1 זר תערובת פטרוזיליה כוסברה ונענע

הוראות הכנה:

הכנת הבורגול: שוטפים את הבורגול, לאחר מכן משרים את הבורגול בקערה עם מיםרותחים עד לכיסוי כ-30 דקות, מסננים וסוחטים את הבורגול היטב
מעבירים את הבורגול לקערה נקייה ומוסיפים לימון, שמן זית, רכז רימונים ומלח.
הכנת הירקות: קוצצים את הירקות והטופו לקוביות.
קוצצים גס את עשבי התיבול: פטרוזיליה, כוסברה ונענע.
מוסיפים לקערת הבורגול את הירקות והעשבים ומערבבים קלות.
מוסיפים מלח, פלפל לפי הטעם.

בתיאבון!

Scroll Up