nutrix

סלט קינואה

מרכיבים:
1.5 כוסות קינואה
5 מלפפונים
קופסאת עגבניות שרי
3 פלפלים צהובים
צרור כוסברה, פטרוזיליה, נענע
מלח, פלפל לפי הטעם
לימון

הוראות הכנה:
בישול הקינואה: לשטוף את הקינואה היטב
להעביר לסיר עם כף שמן זית, ולקלות מעט,
להוסיף כ2.5 כוסות מים ומלח
מביאים לרתיחה, מנמיכם את האש ומכסים את הסיר למשך 10-15 דק
עד שהמים נספגים והגרגרים הופכים שקופים.
הכנת הירקות: קוצצים את הירקות, מערבבים עם הקינואה, מתבלים שמן זית, מלח, פלפל לפי הטעם
אפשר להוסיף אגוזים בתוספת

Scroll Up